Your Cart

√ Vragen? Bel gerust: 0643104929

√ Veilig betalen – achteraf betalen mogelijk

√ 4.5 uit 5 sterren - veel goede beoordelingen!

Over BAASISGEK

[vc_row el_class=”about_us”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”flipInX”]De consumentenelektronica van BAASISGEK.COM is hét betaalbare alternatief met uitstekende kwaliteit en top designs.

Onze prijzen schelen tussen de 30 en 70% in vergelijking met onze concurrenten.

Assortiment:
-Android Smartphones
-Android Tablets
-Smartwatch
-Bluetooth audio
-Beat by BAASISGEK.COM Headphones
-Mp3/4/5 spelers & accessoires
-Jukeboxes
-En nog veel meer consumentenelektronica!!

Onze producten zijn: zeer betaalbaar, effectief, jong, toegankelijk, betrouwbaar en van hoge kwaliteit!!

BAASISGEK.COM is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van faillissement/restantpartijen.

Wij hebben onze vaste kanalen en sluiten contracten af met leveranciers door heel Europa die faillissement/restantpartijen aanbieden waar wij vervolgens de gehele partijen opkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Het verschilt per partij wat erin zit. Het gaat hierbij om consument elektronica zoals: Smartphones, tablets, Headphones, Jukeboxes en nog veel meer.

Wat zijn faillesementpartijen?
Faillesementspartijen zijn partijen van bedrijven die failliet zijn gegaan en dus niet meer winstgevend kunnen zijn in de nabije toekomst. Deze bedrijven hebben vaak te maken met achterstallige betalingen en schulden die zij niet meer kunnen voldoen. De producten van deze bedrijven worden dan verkocht door de deurwaarder tegen dumpprijzen om zo toch in ieder geval een deel van de curatoren te kunnen voorzien van hun vorderingen.

Wat zijn restantpartijen?
Restantpartijen zijn partijen die bedrijven niet meer kunnen verkopen, omdat de doos bijvoorbeeld beschadigd is of omdat het een keer uit de verpakking is geweest. Ook kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld net een week een iets nieuwere type in het assortiment is opgenomen, waardoor ze de oudere tegen dumpprijzen aanbieden.

Consument elektronica van BAASISGEK.COM bestaan uit een combinatie van zowel faillesementspartijen als restantpartijen. Het gaat hierbij dan gewoon om nieuwe producten!!

BAASISGEK.COM, gegarandeerd de goedkoopste van Nederland!![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4699″ img_size=”full” onclick=”custom_link”][/vc_column][/vc_row]

Gratis bezorging in NL+BE (v.a. €20)

vaak de volgende werkdag in huis

4 uit 5 sterren

veel goede beoordelingen!

Veilig (Achteraf) betalen

beveiligd en zeker

nl_NLDutch