Your Cart

√ Vragen? Bel gerust: 0643104929

√ Veilig betalen – achteraf betalen mogelijk

√ 4.5 uit 5 sterren - veel goede beoordelingen!

Garantievoorwaarden

  • BAASISGEK.COM biedt nieuwe producten en daarnaast ook showmodel producten aan (staat per product duidelijk aangegeven of het nieuw of showmodel product is).
  • Showmodellen worden niet retour genomen, indien ontevreden kunnen we het wel ruilen voor een ander product.

Voor de nieuwe producten gelden onderstaande voorwaarden. Wij hebben echter ook een aantal nieuwe producten die wij niet retour nemen onder het herroepingsrecht. Hieronder vallen:

-Alle producten met een software, zoals Tablets.

-Elektrische Steps & hoverboard, zodra de verzegeling is verbroken en/of de step gebruikt is, dit kunnen wij direct zien aan de banden.

-Producten die vallen onder de wet hygiene zoals pannen & verzorgingproducten zoals tondeuses.

Voor alle overige producten geldt:

  • Na ontvangst van het product heeft de consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het nieuwe product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de “niet goed-geld terug” regeling. BAASISGEK.COM zal in dit geval van ontbinding, binnen 14 dagen de betaalde bedragen (inclusief verzendkosten) terugbetalen.
  • Op nieuwe producten geeft BAASISGEK.COM 3 maanden tot 2 jaar garantie (expliciet vermeld bij het product). Op showmodellen verkoop 3 of 6 maanden ( expliciet vermeld bij het product).
Gratis bezorging in NL+BE (v.a. €20)

vaak de volgende werkdag in huis

4 uit 5 sterren

veel goede beoordelingen!

Veilig (Achteraf) betalen

beveiligd en zeker

nl_NLDutch